Hogyan játsszuk? – Betfield

Hogyan játsszuk?

1.

Keress egy focimeccset a TV-ben, és hívd át a haverokat!

2.

Fogadjatok zsetonokkal a meccs eseményeire (pl.: gólok, szögletek, les, tizenegyes)!

3.

Gyűjtsétek a pontokat, szurkoljatok, és izguljátok végig a meccset!

4.

Koccintsatok a győztes egészségére!

Válasszatok ki 8 db eseménykártyát az 50 db-os pakliból.

Javaslatunk kezdőknek az 1. félidőre: kirúgás, védés, szöglet, labdabirtoklási arány 60%+, ápolás, gól, szabadrúgás kapura, tizenegyes.

Tegyétek meg fogadásaitokat a tét-zsetonok segítségével (6 pontértékben) a tábla hazai és vendég oldalán egyaránt.

Szurkoljatok, élvezzétek a meccset! Ha meccs közben egy esemény bekövetkezik, akkor jelöljétek egy kisebb, sárga színű jelölőzsetonnal! Legfeljebb 4 bekövetkezés vehető figyelembe egyazon esemény esetén egy félidőn belül. Ha egy esemény többször is bekövetkezett, akkor a hozzá tartozó pontértékek is többszöröződnek.

A tét-zsetonok a meccs közben is áthelyezhetők, de csak olyan helyre, ahol még egyetlen bekövetkezés sem történt.

Az első félidő végén a tét-zsetonok és az elhelyezett jelölőérmék aktuális állása alapján összesítsétek a játékosok pontjait. Hamarosan egy egyedi fejlesztésű applikáció lesz ebben segítségetekre!

A második félidő előtt új eseménykártyákat helyezünk el.

Javaslatunk kezdőknek a 2. félidőre: szabadrúgás, kaput eltaláló lövés, les, megnyeri a meccset, sárga lap, legalább 4 perc hosszabbítás, kapufa, fejes gól.

A második félidőre a 6 zsetont ismét elhelyezhetjük, ezeken felül pedig az első félidőben gyűjtött pontjainkért extra zsetonok is járnak: összegyűjtött 30 pontonként egy extra zsetont kap minden játékos. A második félidőben is jelöljük az eseményeket, majd összesítjük a pontokat. Az győz, aki a két félidő alatt összesen a legtöbb pontot szerzi!

Jó szórakozást kívánunk!

Termékeink