Rólunk – Betfield

Rólunk

team_beforeteam_after
 

We are a mix of professionals brought together by a shared love of football (for our American friends, we mean ‘soccer’)! Like sports fans all over the world, we enjoy making the big match into a social event – drinks, snacks and friends are mandatory!

Stark Orsolya

Ügyvezető


Hello! Orsi vagyok, tervezőgrafikus és egyben a BetField csapatának ügyvezetője. Hiszem, hogy a focimeccsnézésbe kis rafinériával (ez lenne a BetField társasjáték) a női tagok is könnyedén bevonhatóak. Sőt! Ők fogják követelni, hogy legközelebb is kapcsoljunk egy meccs közvetítésre... ;)

Gimes Nóra

PR


Kádár Zoltán Richárd

Marketing elemző


Szevasztok! Zoli vagyok, a BetField IT és marketing csapat vezetője. Nem mellesleg, Premier Leauge fan! Azon dolgozom, hogy izgalmas közösségi élményt nyújtson a játék Nektek!

Kapitány József

Játékfejlesztő


Sziasztok! Józsi vagyok és gyerekkorom óta focirajongó. Azért dolgozom, hogy minél jobb játékélményben legyen részetek. Tehát a feladatom a játékfejlesztés és a logisztikai problémák orvoslása.

Balogh Tamás

Pénzügyi vezető


Hello! Tomi vagyok, hobbim a matek és a foci. A BetFieldnél a tétek mellett a projekt pénzügyein is szeretek matekozni, és nem mellesleg a játékszabályt is én csiszoltam "fényesre".

Kérdésed vagy észrevételed van?
Írj nekünk!